Læsetid: 3 min.

I gennemsnit er flere end 1.300 frivillige hvert år med på feltarbejde i de lande, vi besøger. Som frivillig møder du andre, der brænder for samme sag som dig, og mange ombord får venner for livet. Du får mulighed for at få indsigt i andre kulturer og arbejdsområder og for at gøre en markant forskel for dig selv og dine medmennesker.

Det kræver mange forskellige fagområder og jobfunktioner at drive et hospitalsskib. Cirka halvdelen af besætningen ombord er medicinsk personale – og den anden halvdel alt muligt andet. Der er for eksempel også brug for ingeniører, køkkenpersonale, maskinmestre og lærere. Alle funktionerne er vigtige for vores mission om at bringe håb og helbredelse.

Leder du efter et meningsfuldt arbejde og eventyr?

… så er du kommet til det rette sted.

Hvad kunne være mere meningsfuldt end at se ansigtet lyse op hos en pige, der for første gang kan gå normalt efter en operation? Eller end at være vidne til et barn, der ser verden for første gang?

Når Africa Mercy er i aktion, arbejder flere end 400 frivillige ombord på skibet sammen hver dag for at give gratis kirurgi og tandpleje til de mennesker i Afrika, der har mest brug for det.

Med vores nye skib, Global Mercy, kan vi mere end fordoble vores indsats. 

Vil du være med til at bringe håb og helbredelse?

Med snart to skibe i felten får vi brug for flere frivillige ildsjæle. Har du lyst til at være en del af rejsen?

Nu har du chancen.

Tilmeld dig nu via formularen på denne side, så sender vi dig alle de nødvendige oplysninger direkte på e-mail.

Hør mere om at være frivillig ombord

    By clicking you consent to allow Mercy Ships to store and process the personal information. For more info, please review our Privacy policy.

    Thank you for your registration ! Click on the link in the validation email that has just been sent to you to confirm your registration (note: this email may be hidden in your spam).

    Africa Mercy

    Global Mercy