fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Digital marketingsmedarbejder til Mercy Ships Danmark

Digital marketingsmedarbejder til Mercy Ships DanmarkForeningen Mercy Ships Danmark søger en deltidsmedarbejder eller studentermedhjælper med ansvar for vores digitale markedsføringsaktiviteter som branding, hvervning af nye følgere og konvertering til vores donordatabase. Du får en vigtig rolle i vores arbejde med at tilbyde gratis livsforvandlende lægehjælp via vores hospitalsskibe i Afrika.

Du følger udviklingen i den digitale verden og finder stor motivation i forståelse af digital markedsføring og donor -(kunde)adfærd. Du har lyst til at omsætte teori til praksis. Dine kollegaer er skarpe til at skabe content, så du skal brænde for at opbygge vores brand samt at sørge for at skabe de bedst vækstmuligheder for vores kampagner på digitale platforme, så vi kan hverve flere frivillige og flere donorer.

Foreningen er kommet flot igennem de første opstarts år og er nu klar til at tage de næste skridt – især inden for branding og digital markedsføring, hvor vi ser store muligheder for vores fundraising indsats. Du vil blive del af et lille kontor med fire ansatte og en række dedikerede frivillige, der lægger hjerteblod i arbejdet for Mercy Ships.

Det du skal lykkes med

Opbygning af vores brand og digitalmarkedsføring af vores kampagner, som kan generere nye følgere og givere online. Rådgivning af vores kampagne og content kolleger til hvordan fremtidige kampagner kan optimeres og dermed styrke vores strategi. Dine arbejdsopgaver vil primært indebære:

 • Digital marketing på sociale Medier
  • Eksekvering af vores kampagner på sociale medier med mål om at vokse antallet af faste followers (Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube, Twitter etc.) i samarbejde med især vores nordiske kolleger
  • Udvikle online donorrejser for konvertering fra følger til giver og/eller frivillig
  • Udvikle kampagnerejser for online platforme
  • Sætte annoncer op på vores strategiske kampagne mål (Facebook Pixel, Google Ads)
  • Supportere organisationen til at tage datadrevne beslutninger f.eks. ved hjælp af sammenligning år til år på vores kanalers udvikling
  • Erfaring med GDPR-lovgivning vil være et plus, men ikke et must
 • Web
  • Webmaster for alt opsætning på og udvikling af hjemmesiden (WordPress platform)
  • Ansvarlig for opsætning af betalingsmodul på hjemmesiden og relation til vores samarbejdspartner Online Fundraising.
  • Føre statistik over kunderejse og besøg på vores hjemmeside (Google Analytics, Google Adds, Tag Manager etc.)
  • Føre statistik over pressehits
  • Forståelse og udvikling af brug af webdata i vores CRM-system
  • Automatisering af vores eksisterende donor (kunde) database og kampagner

Din personlige profil

Vi ser dig som en teamplayer med øje for digital markedsføring, branding, donor rejser- og kampagneoptimering. Du har sans for detaljer, er hurtig til at omsætte viden til handling og lære nye færdigheder. Du skal være selvkørende og selvlærende og du vil, til en hvis grad, have mulighed for selv at forme dit job. Du har en etisk tilgang til livet og ønsker at arbejde for en forening, hvor det ikke kun handler om kroner og øre på bundlinjen, men vigtigst af alt: at gøre en forskel.

Vi tilbyder et hands-on, varieret arbejdsmiljø, hvor du kan omsætte teori til praksis. Du vil desuden samarbejde med globale partnere, derfor skal du tale og skrive flydende dansk og engelsk på businessniveau.

Vores sekretariat ligger på Fjeldhammervej 15 i Rødovre. Det er en deltidsstilling eller en studentermedarbejderstilling, og arbejdstiden vil som udgangspunkt ligge imellem 9-16.30 med flekstid.

Send os dit målrettede CV og en motiveret ansøgning med dit bud på, hvordan du kan bidrag til vores digitale markedsføringsrejse.

Ønsker du at høre nærmere om stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Generalsekretær: Vibeke Hauge Førrisdahl telefon: 74551699.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Ansøgningsfristen er 13. januar 2021 og bedes sendt til msdk@mercyships.org med ”Ansøgning digitalmarketing” i emnefeltet.  Interviews vil ligge i slut januar/ start februar med ønske om jobstart snarest muligt.

Hvem er vi? 
Mercy Ships ejer og driver verdens to største ikke-statslige hospitalsskibe. Organisationen er baseret på de kristne værdier med næstekærligheden som kompas, og vi tilbyder lægehjælp og operationer, som er gratis både for patienten og nationen. Mercy Ships arbejder overvejende i Vestafrika og behandler uden stillingtagen til etnicitet, køn og religion. Vi tror på, at hvert enkelt menneske er værdifuldt og alle vi kan hjælpe, er velkomne på om bord – fordi alle syge fortjener lægehjælp. 

Læs mere på:  www.mercyships.dk