Søg
Close this search box.
Læsetid: < 1 min.

Patient- og
frivillighistorier

Kadidja, en 4-årig pige, der elsker at danse, lege og spise god mad, havde en læbespalte, der hæmmede hendes livskvalitet. Læs hendes gribende historie.

Omkring 5 milliarder mennesker verden over har utilstrækkelig adgang til livsvigtige kirurgiske indgreb

Bag enhver statistik gemmer sig historier om skæbner og mennesker, der venter på håb og helbredelse. Mercy Ships er et medfølende svar på en verden i nød. Hos Mercy Ships er alle – uanset etnicitet, trosretning, køn, klasse og nationalitet – værdifulde, og alle har ret til lægehjælp. Vi foretager over 2.000 operationer om året.

Dyk ned i historierne om liv, der er forvandlet gennem håb og helbredelse.

Et almindeligt par tennissko til Tene

Læsetid: 6 min. På en af sine forretningsrejser kom Mariam igennem en landsby. Hun fik øje på charmerende treårige Tene, men Mariam så ikke straks, at der var noget i vejen med Tenes ene fod.

Sidiatu ser verden for første gang

Læsetid: 5 min. Sidiatu blev født med grå stær og deraf følgende blindhed på begge øjne. Det krævede hendes mors fulde opmærksomhed og tilstedeværelse at tage sig af datteren. Fatmata var ulykkelig på sin datters vegne og opsøgte læger, der kunne hjælpe hendes pige.

I Senegal venter børn som Justine på din hjælp!

Læsetid: 4 min. I Senegal venter hundredvis af børn som Justine på en operation de kommende måneder.

Vil du være med til at redde liv?

Flere end 1.300 frivillige ombord om året

Vores frivillige leverer pleje og sundhedsydelser af højeste kvalitet til mennesker, der ellers ville stå uden adgang til medicinske tjenester. De frivillige besætningsmedlemmer finansierer selv deres ophold ombord, og på den måde går så mange af midlerne som muligt direkte til patienterne. Nedenfor kan du møde de danske frivillige.

Frivillig farmaceut Karen rejste fra København til Cameroun

Læsetid: 3 min. Karen Chan fra København har arbejdet frivilligt ombord på Africa Mercy i Cameroun, som farmaceut. Vi har stillet hende fem spørgsmål.

Laura om livet som frivillig på Africa Mercy

Læsetid: 7 min. Laura havde et frivilligt job ud over det sædvanlige på hospitalsskibet Africa Mercy, hvor hun fik et tæt sammenhold med folk fra hele verden.

Heidi fik realiseret en mangeårig drøm

Læsetid: 3 min. “Det fik mig til at vokse som menneske,” fortæller humanbiolog Heidi Nielsen om sit ophold på “den flydende landsby”, Africa Mercy.

Vil du vide mere om at være frivillig ombord?

Vores arbejde i Afrika

Mercy Ships øger adgang til sundhedspleje rundt om i verden. Ved at arbejde med kvalificerede lokale og internationale partnere tilbyder Mercy Ships’ programmer global støtte til udviklingslande, der stræber efter at gøre sundhedspleje tilgængelig for alle.