Søg
Close this search box.
Læsetid: < 1 min.

De frivilliges
beretninger

Historier fra felten!

Frivillighistorier:
Mød de danske frivillige

Hvordan er livet ombord på et hospitalsskib? Hvad består arbejdet af, hvad får man fritiden til at gå med og hvordan føles det at møde patienter, der har fået helt nye chancer i livet? Hvordan er det at dele kahyt og hverdag med mennesker fra hele verden – og hvad kan man lave i for eksempel Dakar?

Det er en helt særlig oplevelse at rejse ud som frivillig på et af vores hospitalsskibe. Mange fortæller, at de får venskaber, eventyr og minder for livet. At turen er noget af det mest meningsfulde, de har oplevet. Og at de er klar til at komme ud igen! Læs deres historier.

Laura om livet som frivillig på Africa Mercy

Læsetid: 7 min. Laura havde et frivilligt job ud over det sædvanlige på hospitalsskibet Africa Mercy, hvor hun fik et tæt sammenhold med folk fra hele verden.

Heidi fik realiseret en mangeårig drøm

Læsetid: 3 min. “Det fik mig til at vokse som menneske,” fortæller humanbiolog Heidi Nielsen om sit ophold på “den flydende landsby”, Africa Mercy.

Frivillig Birgitte på en lang rejse med både smil og tårer

Læsetid: 4 min. Den danske fysioterapeut Birgitte har været øjenvidne til den store forandring, som patienterne gennemgår fra operation til udskrivelse.

Mød Juliana ombord på Africa Mercy

Læsetid: 4 min. Frivillige Juliana og andre ildsjæle fra hele verden bidrager til at udbrede adgangen til sikker kirurgi blandt verdens fattigste.

Kaptajn Milan Falsing: “Africa Mercy er et hospitalsskib bygget af godt dansk stål og kærlighed”

Læsetid: 4 min. Kaptajn Milan Falsing om den tidligere DSB-færge: “Africa Mercy er et hospitalsskib bygget af godt dansk stål og kærlighed”

Peter Ingemann på hospitalsskibet Africa Mercy

Læsetid: < 1 min. I programmet STØRST på TV2 kan du møde Peter Ingemann på Africa Mercy: “Besøget på hospitalsskibet har være den største oplevelse for mig”

Ægteparret Mette og Jørgen der tog fra Aabenraa til Guinea

Læsetid: 2 min. I midten af marts pakkede ægteparret Mette og Jørgen kufferten og tog fra deres hjem i Aabenraa til Guinea på hospitalsskibet Africa Mercy.

Mød Elisabeth: “Arbejdet ombord gør en kæmpe forskel”

Læsetid: 2 min. Elisabeth har været frivillig sygeplejerske på Africa Mercy ad flere omgange. Hun har både været frivillig i Guinea og en hel sæson i Congo.

Mød frivillig og bestyrelsesmedlen, Anna

Læsetid: 2 min. Anna startede som frivillig for 20 år siden ombord på Anastasis. I dag er hun stadig frivillig i Mercy Ships Danmark.

Frivillig tandplejer Gitte Kliver var med til at redde liv

Læsetid: 3 min. Danske tandplejer og frivillig Gitte Kliver har gjort en prisværdig indsats for patienter, som ikke ellers har adgang til tandbehandling.

Børn, voksne og ældre står i kø for at få en operation.

Mark a difference in Africa together