Søg
Close this search box.
Læsetid: < 1 min.

Liv forvandles.
Fortvivlelse
veksles
til håb.

Læs vores
livsbekræftende
historier!

Patienthistorier

Omkring 5 milliarder mennesker verden over har ikke tilstrækkelig adgang til livsvigtige kirurgiske indgreb. Der er behov for 143 millioner flere operationer årligt.  

Dyk ned historierne om liv, der er forvandlet gennem håb og helbredelse.

Et almindeligt par tennissko til Tene

Læsetid: 6 min. På en af sine forretningsrejser kom Mariam igennem en landsby. Hun fik øje på charmerende treårige Tene, men Mariam så ikke straks, at der var noget i vejen med Tenes ene fod.

Sidiatu ser verden for første gang

Læsetid: 5 min. Sidiatu blev født med grå stær og deraf følgende blindhed på begge øjne. Det krævede hendes mors fulde opmærksomhed og tilstedeværelse at tage sig af datteren. Fatmata var ulykkelig på sin datters vegne og opsøgte læger, der kunne hjælpe hendes pige.

I Senegal venter børn som Justine på din hjælp!

Læsetid: 4 min. I Senegal venter hundredvis af børn som Justine på en operation de kommende måneder.

Benjamines smittende smil trængte igennem forbrændingsskaderne

Læsetid: 4 min. Mercy Ships mødte Benjamine i Congo i 2014, hvor hun smittede alle ombord med sit smil, der trængte igennem de alvorlige forbrændingsskader.

Udstødt efter fødselsskade

Læsetid: 4 min. Gisele var 28 år og gravid. Hun var jublende glad og forventningsfuld over at skulle være mor – indtil hun mistede sit barn under en langstrakt og vanskelig fødsel i sin landsby i Congo i 1993.

Sambanys 8 kilo tunge tumor

Læsetid: 4 min. Sambanys 8 kilo tunge tumor gjorde det umuligt for ham at foretage sig andet end at vågne, spise og sove. En dag blev han befriet af sit fængsel.

Læbeganespalte: Afvist af familie på grund af misdannelse

Læsetid: 5 min. Haingo blev født med læbeganespalte og straks afvist af sin far og hele landsbyen, der ikke mente, at ”sådan én hørte til hos dem.”

Awa har modtaget en livsforvandlende operation

Læsetid: 5 min. En onkels sidste ønske blev opfyldt, da hans niece fik en transformerende operation ombord på Africa Mercy.

Fødselsdagsgaven der forvandlede 20-årige Cires liv

Læsetid: 5 min. Cire fik håbet igen efter en operation på Africa Mercy. Hundredvis som ham venter lige nu på en operation. Vil du hjælpe allerede i dag?

Kadidja fik en ny chance i livet

Læsetid: 5 min. 4-årige Kadidja, der var født med en læbespalte, er blevet reddet fra et liv i udstødelse – hun kan nu grine, lege og spise som andre børn.

Livets første selvsikre smil

Læsetid: 6 min. Adama, som blev forladt af sin skrækslagne mor på grund af en læbe-ganespalte, har nu fået sin livsforvandlende operation.

Gør en forskel - i dag!

Mark a difference in Africa together