Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Forbedring af infrastruktur

Forbedring af infrastruktur

Mercy Ships medvirker til forbedring af udviklingslandes infrastruktur

Siden 1978 har Mercy Ships gennemført mere end 1.100 projekter i de lande, vi har været i.

Der er tale om mange forskellige projekter, men som alle har to formål: Dels at udføre en fysik forbedring på for eksempel bygninger, men i lige så høj grad at undervise og træne lokale fagpersoner i at indrette / bygge på en måde, der sikrer en god effektivitet for brugeren, og som er nemme og økonomiske at vedligeholde.

De hovedområder Mercy Ships generelt har deltaget i, er:

  • Bygninger til sundhedsformål
  • Renovering af eksisterende bygninger
  • Fremskaffelse af rent vand og etablering af kloakker

Bygning og renovering til af faciliteter til sundhedsformål

Når Mercy Ships skal starte en ny 10-måneders periode i et nyt land, rejser “advance” teams til landet, lige så snart aftalen er underskrevet. Disse teams har til opgave at forberede faciliteter til opgaverne. Typisk skal vi bruge en senge afdeling på det lokale hospital, hvor vi indlægger og udskriver patienterne (HOPE-center). De faciliteter vi overtager i den 10 måneders periode vi er i landet, er meget ofte totalt nedslidt. Sammen med lokale ingeniører, arkitekter og håndværkere foretager teamet en 100% renovering, samtidig med at de træner og underviser de lokale byggeprofessionelle i hvorledes dette kan gøres på en økonomisk og effektiv måde. Når vi forlader landet overgives de nyrenoverede bygninger til myndighederne.

Mercy Ships bygger jævnligt klinikker i modtagerlandet, som efter vort brug overlades til myndighederne eller en anden NGO, som så driver dem videre.

Rent vand og kloakering

Mercy Ships har gennem årene deltaget i mange projekter med at kloakere et område, eller etablere brøndboring. Årsagen er naturligvis, at disse områder er basale for folkesundhed. Vi gør dette når det er muligt for os at kombinere programmer, da dette ikke er et egentligt kerneområde. Dette sker ofte i forbindelse med et klinikbyggeri eller renovering af en hospitalsafdeling.

Brønd i Benin