Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Hvad kan du gøre?

Du kan gøre en stor forskel ved at involvere dig.
Din personlige involvering vil forvandle andres liv.

  • Gå til:
  • Donation
  • Frivilligt arbejde til søs
  • Frivilligt arbejde i DK
  • For virksomheder
  • Ambassadør
  • Toppen

Du kan støtte med penge

Mercy Ships budget indeholder alle de projekter og programmer vi årligt tilbyder donorlandet, både operationer, genoptræning og efterbehandling, men også al uddannelse og træning. Desuden indgår driften af hospitalsskibet Africa Mercy naturligvis. Der er altid forskellige projekter vedrørende infrastruktur i det land vi arbejder i - for eksempel renovering af det lokale hospital. Opbakning og støtte til dette er en forudsætning for arbejdet med at bringe håb og helbredelse.

Læs mere

Du kan arbejde som frivillig på Africa Mercy

Ombord på Africa Mercy er besætningen på cirka 400 personer, fra omkring 40 forskellige nationer. Alle er specialister indenfor deres felt. Africa Mercy er på en gang hjem for besætningen, hospital samt et fuldt sejlklart skib, så der tale om en ”tre-i én-funktion”.
Alle ombord er ulønnede, og betaler selv deres rejse og ophold.

Læs om frivillig på skibet

Du kan arbejde som frivillig for Mercy Ships i Danmark

Mercy Ships Danmark har en række frivillige tilknyttet, der blandt arbejder med administration, rekruttering til Africa Mercy, marketing og regnskab. Tidligere udsendte personer er ofte ambassadører for Mercy Ships, når de vender hjem. De hjælper til med at udbrede kendskabet til Mercy Ships med foredrag og omtale. Den vigtigste forudsætning som frivillig er lysten til at engagere sig, i de timer man kan afse.

Læs om frivillig i Danmark

Gode muligheder for virksomheder til at engagere sig

Virksomheder donerer produkter

Virksomheder kan hjælpe med at donere deres produkter

Corporate Social Responsibility

Du og din virksomhed kan støtte som Mercy Ships CSR–partner

Mange virksomheder verden over donerer produkter til Mercy Ships, lige fra fødevarer over teknisk udstyr, til medicin og medicinsk udstyr – og alt derimellem. Dette samarbejde er væsentligt for Mercy Ships. Flere og flere virksomheder har et CSR program (Corporate Social Responsibility). Her involverer virksomheden og medarbejderne sig i samfundet, og tager dermed socialt ansvar. Mercy Ships har god erfaring med CSR-samarbejde, og er altid på udkig efter samarbejde med nye virksomheder.

Læs mere

Hjælp os med at gøre Mercy Ships mere kendt

Book et foredrag

Foreslå din forening eller dit netværk, at booke et foredrag om Mercy Ships. Vi kommer meget gerne ud og fortæller en spændende og livsbekræftende historie. Kontakt os på mail eller telefon.

Hjælp med at udbrede Mercy Ships på nettet

Foreslå familie, venner, bekendte og kolleger, at "Like" Mercy Ships Danmark på Facebook. Del de artikler og videoer, vi lægger på siden. Facebook er en af de bedste måder at sprede kendskab på. Del også gerne vores hjemmeside og nyhedsbreve med dem du kender. Gå til vores Facebookside.