Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Er din virksomhed interesseret i et samarbejde?

Er din virksomhed interesseret i et samarbejde?

Mange virksomheder samarbejder med Mercy Ships, og donerer produkter vi skal bruge, eller de etablerer et egentligt CSR samarbejde - altid med medarbejderinddragelse.

Mercy Ships har stor kontakt til erhvervslivet i mange lande verden rundt. Mange virksomheder ønsker at engagere sig på forskellig måde. Dermed kan de være med til at løfte den store opgave, det er at forbedre sundhedstilstanden i de lande vi arbejder i. Virksomhederne har meget forskellig tilgang til dette arbejde, men der er overordnet tale om to typer samarbejde:

  • CSR samarbejde
  • Produkter og services

Corporate Social Responsibility (CSR) samarbejde

Mercy Ships Danmark tilbyder virksomnheder og institutioner et samarbejde, der med afsæt i Mercy Ships humanitære arbejde binder partneren tæt på denne opgave.

Vi arbejder med stærk medarbejderinddragelse, således at det er hele virksomheden / institutionen, som bliver en del af dette. Vi kan blive en del af et lokalt intranet, og herigennem fortælle om arbejdet. Desuden tilknyttes en Ambassadør fra Mercy Ships til virksomheden / institutionen, og kan inviteres til medarbejdermøder, for at holde alle ajour. Mercy Ships medvirker gerne ved events og mediefremstød.

Med et CSR samarbejde har virksomheder og  institutioner mulighed for at benytte Mercy Ships forskellige logoer og billeder i omtale og på websider, facebook, LinkedIn og andre sociale medier. Dermed synliggøres en aktiv deltagelse i arbejdet med at afhjælpe nød, og bringe håb og helbredelse.

Mercy Ships får i et samarbejde tilført yderligere midler til arbejdet i den fattigste del af verden. Vigtigst af alt er dog, at vi sammen skaber en platform, hvor kolleger i fælleskab kan opleve glæden ved virkelig at gøre en forskel.

Dette samarbejde er altid med til at berøre og påvirke den enkelte samtidig med at fællesskabet skaber sammenhængskraft i de virksomheder og institutioner, der engagerer sig.

Produkter og services

Mercy Ships modtager hvert år markant støtte fra virksomheder, som donerer fra deres produktpallette til vores arbejde. Det kan for eksempel være medicin, udstyr, reservedele eller andre af de tusinder af forskellige produkter, vi har behov for.

Et andet eksempel er rederier, som omkostningsfrit for Mercy Ships fragter containere vi har behov for, forskellige steder i verden.En anden væsentlig støtte er store rabatter, som ydes på produkter vi skal købe til driften af arbejdet. Et verdensomspændende rederi lader for eksempel Mercy Ships købe olie- og smøreprodukter på deres egne meget favorable indkøbsbetingelser, og medvirker dermed til markante rabatter på et omkostningstungt område.

Vil din virksomhed eller institution vide mere om mulighederne, bedes I kontakte:

Mercyships portræt 16-9 format-2

Jens-Erik Engelbrecht – CEO Mercy Ships Danmark

Mail:  jenserik.engelbrecht@mercyships.org

Mobil: +45 2144 0982 eller +45 74551699

Se også fradragsregler for virksomheder.