fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Er din virksomhed interesseret i et samarbejde?

Er din virksomhed interesseret i et samarbejde?

Mange af de virksomheder, der samarbejder med Mercy Ships, donerer enten produkter som vi har behov for, eller etablerer et egentligt CSR-samarbejde.

De er således med til at løfte den store opgave det er, at forbedre sundhedstilstanden i de lande vi arbejder i.  Virksomhederne kan have meget forskellig tilgang til, hvordan de ønsker at engagere sig, men der er overordnet tale om to typer samarbejde:

  • CSR samarbejde
  • Produkter og services

Corporate Social Responsibility, CSR-samarbejde

Mercy Ships Danmark tilbyder virksomheder og institutioner et samarbejde, der med afsæt i Mercy Ships humanitære arbejde binder partneren tæt på denne opgave.

Vi arbejder med stærk medarbejderinddragelse således, at det er hele virksomheden/institutionen, som bliver en del af dette. Vi kan blive en del af et lokalt intranet og herigennem fortælle om arbejdet. Desuden tilknyttes en ambassadør fra Mercy Ships til virksomheden/institutionen, som inviteres til medarbejdermøder for at holde alle ajour. Mercy Ships medvirker gerne ved events og mediefremstød.

Med et CSR-samarbejde har virksomheder og institutioner mulighed for at benytte Mercy Ships forskellige logoer og billeder i omtale og på websider, facebook, LinkedIn og andre sociale medier. Dermed synliggøres en aktiv deltagelse i arbejdet med at afhjælpe nød og bringe håb og helbredelse.

Mercy Ships får i et samarbejde tilført yderligere midler til arbejdet i den fattigste del af verden. Vigtigst af alt er dog, at vi sammen skaber en platform, hvor kolleger i fællesskab kan opleve glæden ved virkelig at gøre en forskel.

Dette samarbejde er altid med til at berøre og påvirke den enkelte samtidig med, at fællesskabet skaber sammenhængskraft i de virksomheder og institutioner, der engagerer sig.

Produkter og services

Mercy Ships modtager hvert år markant støtte fra virksomheder, som donerer fra deres produkt-pallette til vores arbejde. Det kan være fx medicin, udstyr, reservedele eller andre af de tusinder af forskellige produkter, vi har behov for.

Et andet eksempel er rederier, som omkostningsfrit for Mercy Ships fragter containere, vi har behov for forskellige steder i verden. En anden væsentlig støtte er store rabatter, som ydes på produkter, vi skal købe til driften af arbejdet. Et verdensomspændende rederi lader for eksempel Mercy Ships købe olie- og smøreprodukter på deres egne meget favorable indkøbsbetingelser og medvirker dermed til markante rabatter på et omkostningstungt område.

Vil din virksomhed eller institution vide mere om mulighederne, bedes I kontakte:

Generalsekretær Vibeke Hauge Førrisdahl

Mail:  vibeke.haugeforrisdahl@mercyships.org

Mobil: +45 5130 4121

Se også fradragsregler for virksomheder.