Søg
Close this search box.
Læsetid: < 1 min.
Untitled-2.png

Af hjertet tak!

Dit bidrag forvandler liv!
 

Tak for din støtte. Du er med til at forbedre livet for nogle af verdens mest udsatte mennesker. Det er takket være bidragsydere som dig, at Mercy Ships kan tilbyde sundhedsydelser gratis til patienter og uddanne lokalt sundhedspersonale. Din støtte betyder utroligt meget for os!

Kvitteringen er sendt til din mailadresse (vær opmærksom på, at den kan være havnet i din spammappe). 

Vil du modtage nyheder om vores arbejde?

Cirka en gang om måneden kan du få opløftende historier om vores patienter, beretninger fra vores frivillige, opdateringer om vores skibe – og meget andet. Velkommen ombord på nyhedsbåden. Hop på nedenfor.

  Ved at klikke giver du samtykke til, at Mercy Ships må opbevare og behandle dine personlige oplysninger. For mere information, se venligst vores Privatlivspolitik.

  Tak for din tilmelding og velkommen ombord! Du modtager inden længe en velkomstmail (bemærk, at denne kan være havnet i din spammappe).

  Vellykket og velbesøgt generalforsamling med fejring af dansk opbakning 

  Læsetid: 3 min. Vellykket og velbesøgt generalforsamling i april 2024 med fejring af dansk opbakning – læs mere om aftenen her.

  Mercy Ships bygger nyt hospitalsskib sammen med MSC Foundation og MSC Group

  Læsetid: 5 min. Mercy Ships bygger nyt hospitalsskib sammen med MSC Foundation og MSC Group

  Indkaldelse til generalforsamling 2024

  Læsetid: 2 min. Vi glæder os til at kunne byde dig velkommen til Mercy Ships Danmarks generalforsamling, hvor du kan høre vores volontørens oplevelser fra Afrika og få indsigt i vores resultater fra 2023. Bestyrelsen byder alle velkommen til at høre mere om Mercy Ships’ arbejde.

  Nu ankommer den tidligere storebæltsfærge til Madagaskar med livsforvandlende operationer

  Læsetid: 4 min. Den 1. februar ankom det ombyggede hospitalsskib Africa Mercy, tidligere kendt som storebæltsfærgen Dronning Ingrid, til Toamasina, Madagaskars største havneby. Skibet, der er drevet af den velgørende organisation Mercy Ships, skal i løbet af 10 måneder udføre flere end 1.150 gratis operationer i Madagaskar, hvor adgangen til sundhedspleje og kirurgiske indgreb er yderst begrænset for den overvejende fattige befolkning. Danske Lukas Nielsen er med ombord.

  Ringer Mercy Ships til dig?

  Læsetid: 3 min. Mercy Ships har brug for opbakning til de mange gøremål på både Africa Mercy og Global Mercy. Derfor ringer vi rundt. Vi har bedt “All Ears” om at hjælpe os ved telefonerne.

  Mercy Ships Danmark og Danske Rederier slår dørene op: Velkommen til hospitalsskibenes forunderlige verden ​

  Læsetid: 3 min. 30. november: Kom og hør om livet til søs langs Afrikas kyst, om det enestående fællesskab ombord og den livsforandrende forskel, du kan være med til at gøre for nogle af verdens allermindst privilegerede mennesker, når Mercy Ships Danmark den 30. november præsenterer deres inspirerende velgørende arbejde hos Danske Rederier.