Søg
Close this search box.
Læsetid: < 1 min.
Untitled-2.png

Af hjertet tak!

Dit bidrag forvandler liv!
 

Tak for din støtte. Du er med til at forbedre livet for nogle af verdens mest udsatte mennesker. Det er takket være bidragsydere som dig, at Mercy Ships kan tilbyde sundhedsydelser gratis til patienter og uddanne lokalt sundhedspersonale. Din støtte betyder utroligt meget for os!

Kvitteringen er sendt til din mailadresse (vær opmærksom på, at den kan være havnet i din spammappe). Du kan også se kvitteringen nedenfor på denne side.

Vil du modtage nyheder om vores arbejde?

Cirka en gang om måneden kan du få opløftende historier om vores patienter, beretninger fra vores frivillige, opdateringer om vores skibe – og meget andet. Velkommen ombord på nyhedsbåden. Hop på nedenfor.

  Ved at klikke giver du samtykke til, at Mercy Ships må opbevare og behandle dine personlige oplysninger. For mere information, se venligst vores Privatlivspolitik.

  Tak for din tilmelding og velkommen ombord! Du modtager inden længe en velkomstmail (bemærk, at denne kan være havnet i din spammappe).

  Et almindeligt par tennissko til Tene

  Læsetid: 6 min. På en af sine forretningsrejser kom Mariam igennem en landsby. Hun fik øje på charmerende treårige Tene, men Mariam så ikke straks, at der var noget i vejen med Tenes ene fod.

  Sidiatu ser verden for første gang

  Læsetid: 5 min. Sidiatu blev født med grå stær og deraf følgende blindhed på begge øjne. Det krævede hendes mors fulde opmærksomhed og tilstedeværelse at tage sig af datteren. Fatmata var ulykkelig på sin datters vegne og opsøgte læger, der kunne hjælpe hendes pige.

  I Senegal venter børn som Justine på din hjælp!

  Læsetid: 4 min. I Senegal venter hundredvis af børn som Justine på en operation de kommende måneder.

  Benjamines smittende smil trængte igennem forbrændingsskaderne

  Læsetid: 4 min. Mercy Ships mødte Benjamine i Congo i 2014, hvor hun smittede alle ombord med sit smil, der trængte igennem de alvorlige forbrændingsskader.

  Udstødt efter fødselsskade

  Læsetid: 4 min. Gisele var 28 år og gravid. Hun var jublende glad og forventningsfuld over at skulle være mor – indtil hun mistede sit barn under en langstrakt og vanskelig fødsel i sin landsby i Congo i 1993.

  Sambanys 8 kilo tunge tumor

  Læsetid: 4 min. Sambanys 8 kilo tunge tumor gjorde det umuligt for ham at foretage sig andet end at vågne, spise og sove. En dag blev han befriet af sit fængsel.