fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
 • Frivillig indsats skaber forandring

  Støt arbejdet
 • Skibet er ladet med

  håb og fremtid

  Den gamle togfærge

  giver nyt liv

 • Fyrre forvandlede liv,
  fyrre år med Mercy Ships

  Læs mere
 • Fyrre forvandlede liv

Lorette oplever et mirakel og aflyser operation

Bøn har altid været en central rolle for det håb og den helbredelse, Mercy Ships tilbyder.

Lorette vidste, at hun havde grøn stær og at hendes syn på højre øje ville forsvinde. Hun vidste, at hun intet kunne stille op. Den nødvendige operation var for dyr, men da hun hørte, at Island Mercy ankom i den filippinske by nær hende i 2004, tilmeldte hun sig for at få sine øjne undersøgt. Måske kunne de hjælpe hende på skibet.

På klinikken, der var stillet op på kajen, konstaterede en øjenspecialitet hurtigt, at hvis Lorette ikke fik foretaget en operation meget snart, ville det være for sent. Operationen blev planlagt til tre dage senere på det lokale hospital. Lorette var lykkelig over, at hun kunne få sit øje behandlet, men samtidigt var hun bange for operationen. Øjenkirurgen fortalte hende om en anden mulighed; hun kunne bede Gud om at helbrede hende.

Lorette skyndte sig hjem fra klinikken, og ledte efter den nærmeste kirke. Hun gik ind gennem den ulåste dør og lettede sit hjerte for Gud hele aftenen, og bad ham om helbredelse.

Den følgende morgen vendte hun tilbage til klinikken. Der var sket noget over natten. Hendes højre øje kunne nu fokusere. Lægen undersøgte hendes højre øje igen. ”Det må være det forkerte øje,” sagde han ”Dette øje er perfekt – næsten som hos en nyfødt.” Han kiggede på det venstre øje. Det var også fint. Journalen viste, at det var det højre øje, der havde brug for operation, men nu var det perfekt. Måske er det den forkerte person, tænkte han. Men øjenteamet identificerede hende som den korrekte patient og bekræftede, at Gud i den grad havde rørt hendes øje.

Lorette Cajadezo forlod klinikken med en nyfunden tro, mens øjenteamet aflyste den unødvendige operation.

Lorette mødte Mercy Ships på Filippinerne i 1999

Du kan støtte arbejdet på hospitalsskibet her på siden eller ved at indbetale til Mercy Ships konto 5031 / 1220748. På forhånd tak for din hjælp.