Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Mercy Ships Danmark støtter sikkerhed om bord

Forudsætningen for at drive et skib er, at sikkerhed og forsikring er på plads. Det betyder, at alle søfolk løbende skal opdateres med de nødvendige kurser. Er det ikke tilfældet, kan skibet lukkes fra den ene dag til hinanden. Naturligvis er der styr på de ting. Men det er ikke gratis.

Selv om arbejdskraften er ulønnet på hospitalsskibet, er det ikke uden omkostninger at leve op til de krav, der stilles for at drive et skib, der til daglig er bopæl for en besætning på 4-500 personer og samtidig hospital for mange patienter. Mercy Ships sørger for, at det maritime personale løbende uddannes i at håndtere eventuelle kriser om bord. Det drejer sig blandt andet om brand og evakuering.

Mercy Ships Danmark har takket være trofaste donorer netop kunne bidrage med  94.000 USD til at uddanne vores maritime personale. Et vigtigt bidrag, der er med til at skabe forudsætninger for, at vi år efter år kan holde skibet i søen til gavn og glæde for de mange patienter og deres familier.

Tak for din opbakning.