Søg
Close this search box.
Læsetid: 3 min.

Ringer Mercy Ships til dig?

Mercy Ships har brug for opbakning til de mange gøremål på både Africa Mercy og Global Mercy. Derfor ringer vi rundt. Vi har bedt “All Ears” om at hjælpe os ved telefonerne.

Det nye hospitalsskib Global Mercy er i øjeblikket i Sierra Leone , hvor de frivillige opererer og genoptræner patienter. Det gamle skib, Africa Mercy, bliver i øjeblikket renoveret og forbedret for næste år at kunne yde livsvigtig hjælp i Madagaskar. Fra næste år vil de to skibe – for første gang nogensinde – være i felten samtidig.

Behovene er store, og mange tusinde mennesker har ikke adgang til behandling af deres invaliderende sygdomme. Vi beder frimodigt vores støtter om faste tilbagevendende bidrag – gerne via Betalingsservice. 

To skibe øger behovet for ressourcer. Faste bidrag giver os bedre mulighed for at planlægge fremtiden og gå i aktion, hvor behovene og mulighederne er størst.  

Tag godt imod vores “telefonister” Marianne, Jørgen, Carl, Karsten og Inge de næste måneder. De hjælper os og støtter et godt formål. Af praktiske hensyn ringer de fra nummeret 32 22 32 53. 

All Ears er en non-profit socialøkonomisk fundraising-virksomhed med en social mission om at skabe arbejdspladser til mennesker med synshandicap. I All Ears vendes synshandicappet til en styrke, da handicappet gør, at medarbejderne er bedre til at lytte og være nærværende i telefonsamtalen. Læs mere på www.all-ears.dk 

Hvorfor spørger vi om dine oplysninger?

Hvis du vil støtte fast via MobilePay behøver vi ingen oplysninger. Hvis du ønsker at betale via Betalingsservice spørger vi om dit CPR-nummer, registreringsnummer og kontonummer i telefonen for at kunne oprette en Betalingsservice-aftale for dig. Med sådan en aftale støtter du helt automatisk Mercy Ships med det interval og beløb, du har valgt.  Når aftalen er oprettet, vil det fremgå af din betalingsoversigt, og du kan altid følge betalingen på din månedlige betalingsoversigt. 

Vi videregiver kun dine oplysninger til Betalingsservice, og dine bankoplysninger kan ikke misbruges til at hæve fra din konto. Numrene bliver slettet i vores system, så snart aftalen kører via Betalingsservice. CPR-nummeret bruges så BS kan tjekke, at person og konto passer sammen.

Samtidig bruger vi CPR-nummeret til at sørge for, at du får skattefradrag for din gave. Alle dine oplysninger bliver behandlet fortroligt. 

BS tillader kun registrerede virksomheder og organisationer at trække penge via BS, og både Finansrådet og Betalingsservice påpeger, at der ikke er nogen risiko forbundet med at udlevere hverken registrerings- eller kontonummer. 

Du skal derimod aldrig udlevere dit kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre, for netop disse oplysninger er ikke sikre at videregive.

Spørgsmål er velkomne

Har du spørgsmål vedrørende rundringningen, er du velkommen til at kontakte theresa.olesen@mercyships.org eller ringe til kontoret på 23 83 41 41 mellem kl. 10 og 15. 

Foto: All Ears

Læs også