Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Flåden - og hvorfor vi bruger skibe

Flåden - og hvorfor vi bruger skibe

For at kunne udføre vores mission og nå vores mål, bruger vi skibe til arbejdet. Skibet er altid sejlklart og fungerer både som hospital og hotel.

Siden 1978 har Mercy Ships flåde arbejdet ud fra mere end 70 havneområder rundt om i verden. Frivillige fra over 50 lande har stillet deres professionelle færdigheder til rådighed for at imødekomme et hav af behov og gøre en vedvarende forskel.

Mercy Ships bruger hospitalsskibe med multinational besætning for at bringe lægehjælp i verdensklasse og langtidsvirkende, bæredygtig udvikling til nogle af verdens fattigste egne. Teams og projekter på land supplerer skibenes arbejde.

At bruge et skib medfører mange fordele. Dels kan vi være tæt på dem vi skal hjælpe, og dels er det et sikkert og godt sted at være for både patienter og vores frivillige. Vi arbejder ofte i nationer, hvor vi skal være særlig opmærksomme på sikkerheden. På et skib nemt justere vores faciliteter, så de passer til de opgaver vi skal løse lokalt. Uddannelse og træning, skal naturligvis kunne passe til de muligheder, der er i de enkelte lande. De behandlinger Mercy Ships tilbyder skal både være reproducerbare lokalt og leve op til de forskrifter FN (WHO) udstikker. Skibe giver en fleksibilitet og mulighed for at hjælpe flere af de mange nationer, som så desparat behøver vores hjælp.

Gennem tiderne har Mercy Ships haft 4 skibe i drift – de 3 ældste er nu udfasede, og vi arbejder udelukkende udfra Africa Mercy, som har større kapacitet end de tre øvrige tilsammen. Mercy Ships bygger et helt nyt hospitalsskib, som skal arbejde sammen med Africa Mercy fra 2020.

Læs mere om vore skibe gennem tiderne:

MercyShip_2_Cam9_hiresW

Atlantic Mercy (Under nybygning – i drift 2020)

https://mercyships.dk/om-os/flaaden/mv-africa-mercy/

Africa Mercy (Pt. eneste skib i drift)

https://mercyships.dk/om-os/flaaden/anastasis-1978-2007/

Anastasis (Lagt op)

https://mercyships.dk/om-os/flaaden/island-mercy/

Island Mercy (Lagt op)

https://mercyships.dk/om-os/flaaden/caribbean-mercy-1994-2006-lagt-op/

Caribien Mercy (Lagt op)