Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Mercy Ships danske medarbejdere

Mercy Ships i Danmark har et dagligt ledelsesteam.
I høj grad udføres arbejdet af frivillige, som bruger deres forskellige kompetencer. Foreningen ledes af professionelle og erfarne ledere. Desuden er række frivillige tilknyttet, som dygtigt løser opgaver for Mercy Ships.

Den daglige ledelse

JEE beskåret

 

Jens-Erik Engelbrecht, CEO

Jens-Erik kommer fra det private erhvervsliv, med erfaring indenfor topledelse, strategi og økonomi. Jens-Erik har i mange år arbejdet frivilligt i forskellige sammenhænge, og har arbejdet fuldtids som frivillig for Mercy Ships siden 2010. Jens-Erik har det daglige ansvar i foreningen.

jenserik.engelbrecht@mercyships.org

Mobil: +45 2144 0982

Ulla beskåret

 

Ulla Jarnvig Holst, National Director

Ulla har i mange år arbejdet i forskellige NGO sammenhænge. Ulla har en baggrund inden for medie og kommunikation, og har gennem årene blandt andet arbejdet med TV, ledelse, organisering, strategi, indsamlinger mv. Ulla har ansvaret for Mercy Ships sekretariatets arbejde.

ulla.holst@mercyships.org

Mobil: +45 4015 5253

Anna beskåret

 

Anna Marie Holst Pahus, Rekruttering

Anna er sygeplejerske, og har en meget bred faglig erfaring. Denne erfaring har Anna benyttet på det tidligere hospitalsskib Anastasis. Anna har ansvaret for at vejlede frivillige, der vil arbejde på hospitalet ombord, samt medarbejdere til hotel, medie mv. på Africa Mercy.

anna.pahus@mercyships.org

Mobil: +45 2813 6975

Milan beskåret

 

 

 

Milan Falsing, Rekruttering

Milan er uddannet skibsofficer. Milan har benyttet denne erfaring i flere omgange på Africa Mercy, med tjeneste som frivillig styrmand. Milan er i sin fritid frivillig brandmand og aktiv inden for dyrebeskyttelse. Milan har ansvaret for at vejlede frivillige søfolk og teknikere, som vil arbejde på Africa Mercy

milo.falsing@mercyships.org

Mobil: +45 2830 3122