fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Mercy Ships danske medarbejdere

Mercy Ships i Danmark har et dagligt ledelsesteam.
Arbejdet udføres i høj grad af frivillige, som bidrager med mange
forskellige kompetencer. Foreningen ledes af professionelle og erfarne ledere samt en række frivillige.

Den daglige ledelse

 

Vibeke Hauge Førrisdahl, Generalsekretær

Vibeke har i mange år arbejdet i nødhjælps- og udviklingsorganisationen Mission Øst, senest som direktør for organisationens kontor i Købehavn. Hun er uddannet Cand. Mag. i Psykologi og Internationale Udviklingsstudier. Vibeke har stor erfaring med administration, indsamling, strategisk udvikling og kommunikation samt frivilligt engagement.

vibeke.haugeforrisdahl@mercyships.org

Mobil: +45 5130 4121

Ulla beskåret

 

Ulla Jarnvig Holst, Fundraising og Medlemsservice

Ulla har i mange år arbejdet i forskellige NGO-sammenhænge. Ulla har en baggrund inden for medie og kommunikation og har gennem årene blandt andet arbejdet med TV, ledelse, organisering, strategi, indsamlinger, mv. Ulla har ansvaret for Mercy Ships arbejde med donorer.

ulla.holst@mercyships.org

Mobil: +45 5162 9421

Anna beskåret

 

Anna Marie Holst Pahus, Rekruttering

Anna er sygeplejerske og har en meget bred faglig erfaring og har selv arbejdet på hospitalsskibet. Anna har ansvaret for at vejlede frivillige, der vil arbejde på hospitalsskibet samt medarbejdere til hotel, medie, mv. på Africa Mercy. Desværre tilbyder Mercy Ships ikke praktikforløb.

anna.pahus@mercyships.org

Mobil: +45 2813 6975

 

 

 

 

Milan Falsing, Rekruttering

Milan er uddannet skibsofficer. Milan har benyttet denne erfaring i flere omgange på Africa Mercy – senest som skibets kaptajn. Milan er i sin fritid frivillig brandmand og aktiv inden for dyrebeskyttelse. Milan har ansvaret for at vejlede frivillige søfolk og teknikere, som vil arbejde på Africa Mercy.

milo.falsing@mercyships.org

Mobil: +45 2830 3122

 

 

 

 

Gitte Kliver, Rekruttering

Gitte er tandplejer og arbejder til dagligt i Nyborg Tandpleje. Hun har selv været volontør om bord på Africa Mercy. Gitte hjælper med at vejlede volontører, der er interesserede i at rejse ud med Mercy Ships og som har en uddannelsesmæssig baggrund inden for tandpleje.

gitte.kliver@mercyships.org

Mobil: 28824382

 

Kirstine Thye Skovhøj, Kommunikation

Kirstine er uddannet journalist og formidler nyheder til pressen og via foreningens hjemmeside, nyhedsbreve og sociale medier.

kirstine.thyeskovhoj@mercyships.org

Mobil: + 45 2243 7700