Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Mercy Ships danske medarbejdere

Mercy Ships i Danmark har et dagligt ledelsesteam.
Arbejdet udføres i høj grad af frivillige, som bidrager med mange
forskellige kompetencer. Foreningen ledes af professionelle og erfarne ledere, samt en række frivillige.

Den daglige ledelse

JEE beskåret

 

Jens-Erik Engelbrecht, CEO

Jens-Erik kommer fra det private erhvervsliv med erfaring indenfor topledelse, strategi og økonomi. Jens-Erik har i mange år arbejdet frivilligt i forskellige sammenhænge og bruger al sin tid som frivillig hos Mercy Ships, hvor han har været siden siden 2010. Jens-Erik har det daglige ansvar i foreningen.

jenserik.engelbrecht@mercyships.org

Mobil: +45 2144 0982

Ulla beskåret

 

Ulla Jarnvig Holst, National Director

Ulla har i mange år arbejdet i forskellige NGO-sammenhænge. Ulla har en baggrund inden for medie og kommunikation og har gennem årene blandt andet arbejdet med TV, ledelse, organisering, strategi, indsamlinger mv. Ulla har ansvaret for Mercy Ships sekretariatets arbejde.

ulla.holst@mercyships.org

Mobil: +45 4015 5253

Anna beskåret

 

Anna Marie Holst Pahus, Rekruttering

Anna er sygeplejerske og har en meget bred faglig erfaring og har selv arbejdet på hospitalsskibet. Anna har ansvaret for at vejlede frivillige, der vil arbejde på hospitalsskibet, samt medarbejdere til hotel, medie mv. på Africa Mercy. Desværre tilbyder Mercy Ships ikke praktikforløb.

anna.pahus@mercyships.org

Mobil: +45 2813 6975

Milan beskåret

 

 

 

Milan Falsing, Rekruttering

Milan er uddannet skibsofficer. Milan har benyttet denne erfaring i flere omgange på Africa Mercy med tjeneste som frivillig styrmand. Milan er i sin fritid frivillig brandmand og aktiv inden for dyrebeskyttelse. Milan har ansvaret for at vejlede frivillige søfolk og teknikere, som vil arbejde på Africa Mercy.

milo.falsing@mercyships.org

Mobil: +45 2830 3122

 

Annette Lundstedt, Administrative Assistant

Annette er uddannet indenfor administration og varetager kontorets bogføring, holder styr på foredrag, som bliver holdt rundt omkring i landet og meget andet.

annette.lundstedt@mercyships.org