Læsetid: 4 min.

Mercy Ships Danmark

Mercy Ships Danmark har en generalsekretær og fire ansatte. Arbejdet udføres desuden i høj grad af frivillige, som bidrager med mange forskellige kompetencer. 

Vibeke Hauge Førrisdahl
Generalsekretær

Vibeke har i mange år arbejdet i nødhjælps- og udviklingsorganisationen Mission Øst – senest som direktør for organisationens kontor i Købehavn. Hun er uddannet Cand. Mag. i Psykologi og Internationale Udviklingsstudier. Vibeke har stor erfaring med administration, indsamling, strategisk udvikling og kommunikation samt frivilligt engagement.

Ulla Jarnvig Holst
Fundraising og Medlemsservice

Ulla har i mange år arbejdet i forskellige NGO-sammenhænge. Ulla har en baggrund inden for medie og kommunikation og har gennem årene blandt andet arbejdet med TV, ledelse, organisering, strategi, indsamlinger, mv. Ulla har ansvaret for Mercy Ships’ arbejde med donorer.

Katrine Chemnitz Henriksen
Partnerskabsmedarbejder

Katrine er uddannet politolog med en bred baggrund i det offentlige såvel som det private, og har derudover været selvstændig i mange år. Katrine arbejder med virksomhedspartnerskaber og sætter stor pris på det meningsfulde samarbejde med de forskellige virksomheder. Derudover har hun også fokus på tværsektor-partnerskaber.

Theresa Olesen
Fundraisingmedarbejder

Theresa uddannet cand. scient soc i internationale udviklingsstuder og perfomance design. Theresa har boet flere år i Afrika og har de seneste år haft sit eget bæredygtige rengøringsfirma. Therese sidder med ansvar for at rejse midler fra danske fonde til arbejdet.

Sophie Drejet
Kommunikations- og pressemedarbejder

Sophie er uddannet cand. mag. i litteraturvidenskab. Hun har været freelancejournalist siden hun blev færdiguddannet i 2021. Sophie sidder med foreningens hjemmeside, nyhedsbrevet og sociale medier samt håndtering af PR.

Anna Marie Holst Pahus (frivillig)
Bestyrelsesmedlem. Tidligere frivillig ombord på b.la. Africa Mercy. Ansvarlig for vejledning af frivillige.

Anna er sygeplejerske og har en meget bred faglig erfaring og har selv arbejdet ombord på bl.a. Africa Mercy. Anna har ansvaret for at vejlede frivillige, der vil arbejde på hospitalsskibene samt medarbejdere til hotel, medie, mv. på Africa Mercy.

Milan Falsing (frivillig)
Bestyrelsesmedlem. Tidligere frivillig ombord på Africa Mercy. Ansvarlig for vejledning af frivillige.

Milan er uddannet skibsofficer. Milan har benyttet denne erfaring i flere omgange på Africa Mercy – senest som skibets kaptajn. Milan er i sin fritid frivillig brandmand og aktiv inden for dyrebeskyttelse. Milan har ansvaret for at vejlede frivillige søfolk og teknikere, som vil arbejde på Africa Mercy.

Gitte Kliver (frivillig)
Tidligere frivillig tandplejer på Africa Mercy. Ansvarlig for vejledning af frivillige.

Gitte er tandplejer og arbejder til dagligt i Nyborg Tandpleje. Hun har selv været frivillig ombord på Africa Mercy. Gitte hjælper med at vejlede frivillige, der er interesserede i at rejse ud med Mercy Ships og som har en uddannelsesmæssig baggrund inden for tandpleje.

Kirsten Kronback (frivillig)

Kirsten hjælper ved telefonerne hos Mercy Ships Danmark tirsdage mellem 10 og 12:30. Hun har erfaring med medlemskontakt og databasearbejde fra sit tidligere arbejde i Mission Øst.

 

DEL

Vil du vide mere om vores arbejde?