Læsetid: 4 min.

Mercy Ships Danmark

Mercy Ships Danmark har en generalsekretær og fire ansatte. Arbejdet udføres desuden i høj grad af frivillige, som bidrager med mange forskellige kompetencer. 

Vibeke Hauge Førrisdahl
Generalsekretær

Vibeke har i mange år arbejdet i nødhjælps- og udviklingsorganisationen Mission Øst – senest som direktør for organisationens kontor i Købehavn. Vibeke er uddannet cand.mag. i Psykologi og Internationale Udviklingsstudier og har stor erfaring med administration, indsamling, strategisk udvikling og kommunikation samt frivilligt engagement.

Ulla Jarnvig Holst
Fundraising og Medlemsservice

Ulla har i mange år arbejdet i forskellige NGO-sammenhænge. Ulla har en baggrund inden for medie og kommunikation og har gennem årene blandt andet arbejdet med TV, ledelse, organisering, strategi, indsamlinger, mv. Ulla har ansvaret for Mercy Ships’ arbejde med donorer.

Anders Ager
Data- og administrationsmedarbejder

Anders er oprindeligt shippinguddannet men har i mange år beskæftiget sig med proceskortlægning og -optimering, softwareudvikling og forretningsudvikling. Anders har udover sit virke hos Mercy Ships virksomheden Transformio. Hos Mercy Ships er Anders’ fokus på dataanalyse samt optimering og automatisering af administrative arbejdsgange.

Theresa Olesen
Fundraisingmedarbejder

Theresa uddannet cand. scient soc i internationale udviklingsstuder og perfomance design. Theresa har boet flere år i Afrika og har de seneste år haft sit eget bæredygtige rengøringsfirma. Theresa sidder med ansvar for at rejse midler fra danske fonde til arbejdet.

Sophie Drejet
Kommunikations- og pressemedarbejder

Sophie er uddannet cand. mag. i litteraturvidenskab og har været freelancejournalist siden sin færdiguddannelse i 2021. Sophie sidder blandt andet med foreningens hjemmeside, nyhedsbrevet, de sociale medier samt håndtering af PR.

Anna Marie Holst Pahus (frivillig)
Bestyrelsesmedlem. Tidligere frivillig ombord på b.la. Africa Mercy. Ansvarlig for vejledning af frivillige.

Anna er sygeplejerske og har en meget bred faglig erfaring og har selv arbejdet ombord på bl.a. Africa Mercy. Anna har ansvaret for at vejlede frivillige, der vil arbejde på hospitalsskibene samt medarbejdere til hotel, medie, mv. på Africa Mercy.

Milan Falsing (frivillig)
Bestyrelsesmedlem. Tidligere frivillig ombord på Africa Mercy. Ansvarlig for vejledning af frivillige.

Milan er uddannet skibsofficer. Milan har benyttet denne erfaring i flere omgange på Africa Mercy – senest som skibets kaptajn. Milan er i sin fritid frivillig brandmand og aktiv inden for dyrebeskyttelse. Milan har ansvaret for at vejlede frivillige søfolk og teknikere, som vil arbejde på Africa Mercy.

Jette Bygholm (frivillig)

Jette er oversætter, foredragsholder og -koordinator hos Mercy Ships Danmark. Jette kan kontaktes på telefonen mandag, onsdag og fredag mellem kl. 12 og 18.

Kirsten Kronback (frivillig)

Kirsten hjælper ved telefonerne hos Mercy Ships Danmark tirsdage mellem 10 og 12:30. Kirsten har erfaring med medlemskontakt og databasearbejde fra sit tidligere arbejde i Mission Øst.

 

DEL

Vil du vide mere om vores arbejde?