Læsetid: 4 min.

Bliv frivillig i udlandet - på et af vores hospitalsskibe

Vi har mange forskellige funktioner på hospitalsskibene Global Mercy og Africa Mercy – og der er altid plads til dig, hvis kvalifikationer og timing passer sammen. Har du lyst til at prøve kræfter med et meningsfuldt frivilligt arbejde i Afrika – og mod på nye eventyr?

Frivilligt arbejde i udlandet:
Ombord på et skib med frivillige fra hele verden

Har du lyst til at gøre en forskel for andre – og for dig selv? Vores skibe er som en global landsby med frivillige fra over 60 forskellige nationer og et stærkt fællesskab. Ombord får du rig mulighed for at udføre et vigtigt og meningsfuldt frivilligt arbejde i Afrika, samtidig med, at du har skibet som din trygge base.

Med en flåde bestående af to skibe kan Mercy Ships give gratis operationer og lægehjælp til endnu flere mennesker i verdens fattigste lande, og der er brug for mange frivillige og ekstra mandskab for at kunne løfte opgaven.

Omtrent halvdelen af besætningen ombord er sundhedspersonale, og vi har et hav af øvrige funktioner ombord.

Med netop din erfaring og viden kan du bidrage til at forvandle liv og skabe en bæredygtig udvikling i lavindkomstlande. Vores hospitalsskibe fungerer som små samfund, hvor alle funktioner er vigtige for helheden. Sømand, læge, kok, mekaniker eller barista – uanset din rolle ombord, er det frivillige arbejde en uforglemmelig oplevelse. Du får ikke kun mulighed for at give håb og helbredelse til verdens fattigste, du bliver også en del af et farverigt internationalt og professionelt frivilligt fællesskab.  

Leder du efter et meningsfuldt frivilligt arbejde i Afrika? Se vores ledige stillinger

Måske mangler vi netop dig og dine kvalifikationer? Klik her og få et overblik over, hvilke frivillige jobs, der er ledige nu. Inden du påbegynder din ansøgning, så læs denne side grundigt, og du vil få svar på mange spørgsmål. Kontakt dernæst Gitte, Anna eller Milan, som er præsenteret længere nede i teksten. Alle ombord på hospitalsskibene er frivillige, det vil sige, at man arbejder ulønnet for at hjælpe verdens fattigste. Drivkraften skal være dit engagement og din interesse for frivilligt arbejde blandt verdens fattigste. 

Anna Marie Holst Pahus
Sygeplejerske Anna Marie Holst Pahus kan svare på spørgsmål vedrørende alt sundhedsfagligt samt ikke-tekniske funktioner. Hun kan kontaktes på telefon: +45 28136975 eller på e-mailadressen: anna.pahus@mercyships.org. Husk at lægge dit telefonnummer, så Anna kan ringe dig op. En samtale er ofte mere afklarende end en lang korrespondance.

Milan Falsing 

Overstyrmand Milan Falsing kan svare på spørgsmål vedrørende den maritime del af arbejdet samt alle tekniske støttefunktioner og sikkerhed. Han kontaktes lettere på mailen: milo.falsing@mercyships.org end på telefonen: +45 28303122. Husk at lægge dit telefonnummer, så Milan kan ringe dig op. 

Gitte Kliver
Tandplejer Gitte Kliver
kan også vejlede om livet ombord på skibene samt servicefunktioner. Gitte er tandplejer og arbejder til dagligt i Nyborg Tandpleje. Kontakt gitte.kliver@mercyships.org . Mobil: +45 28824382. 

Læs mere om at søge støtte til dit ophold her. 

Læs mere om at rejse ud med Mercy Ships - og hvordan, du ansøger:

Vil du vide mere om at være frivillig ombord?

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

    Ved at trykke på "send" giver du samtykke til, at Mercy Ships Danmark må opbevare og behandle dine personlige oplysninger. For mere information, se venligst vores Privatlivspolitik.

    Tak for din besked. Vi kontakter dig så hurtigt som muligt. Vær opmærksom på, at mails fra os kan havne i din spam-mappe