Søg
Close this search box.
Læsetid: 5 min.

Bliv frivillig i udlandet - på et af vores hospitalsskibe

Vi har mange forskellige funktioner på hospitalsskibene Global Mercy og Africa Mercy – og der er altid plads til dig, hvis kvalifikationer og timing passer sammen. Har du lyst til at prøve kræfter med et meningsfuldt frivilligt arbejde i Afrika – og mod på nye eventyr?

Frivilligt arbejde i udlandet:
Ombord på et skib med frivillige fra hele verden

Har du lyst til at gøre en forskel for andre – og for dig selv? Vores skibe er som globale landsbyer med frivillige fra over 60 forskellige nationer og et stærkt fællesskab. Ombord får du rig mulighed for at udføre et vigtigt og meningsfuldt frivilligt arbejde i Afrika, samtidig med, at du har skibet som din trygge base.

Med en flåde bestående af to skibe kan Mercy Ships give gratis operationer og lægehjælp til endnu flere mennesker i verdens fattigste lande, og der er brug for mange frivillige og ekstra mandskab for at kunne løfte opgaven. Omtrent halvdelen af besætningen ombord er sundhedspersonale, og vi har et hav af øvrige funktioner ombord.

Med netop din erfaring og viden kan du bidrage til at forvandle liv og skabe en bæredygtig udvikling i lavindkomstlande. Vores hospitalsskibe fungerer som små samfund, hvor alle funktioner er vigtige for helheden. Sømand, læge, kok, mekaniker eller barista – uanset din rolle ombord, er det frivillige arbejde en uforglemmelig oplevelse. Du får ikke kun mulighed for at give håb og helbredelse til verdens fattigste, du bliver også en del af et farverigt internationalt og professionelt frivilligt fællesskab.  

Som udsendt frivillig med Mercy Ships skal du selv dække udgifter til at rejse til skibene (såsom transport, forsikring og vaccinationer) og udgifter i forbindelse med fritidsaktiviteter (lommepenge til turen). Kost og logi er lige nu gratis ombord på skibene (almindeligvis betaler man en “crew fee” på 400 dollars om måneden, men dette er p.t. på pause).

Leder du efter et meningsfuldt frivilligt arbejde i Afrika? Kontakt os og hør mere

Måske mangler vi netop dig og dine kvalifikationer? Klik her og få et overblik over, hvilke frivillige jobs, der er ledige nu. Inden du påbegynder din ansøgning, anbefaler vi, at du tager kontakt til vores rekrutteringsmanager, Gabriela Færch (via formularen nedenfor, på telefon 93 63 06 14 eller mail gabriela.faerch@mercyships.org), som kan vejlede dig igennem processen og svare på dine spørgsmål. 

Vil du med til næste frivilligevent – og høre mere om, hvordan du kan komme med ombord? Vi har både online og fysiske begivenheder. Se oversigten over kommende begivenheder her.

Vil du vide mere om at være frivillig ombord?

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter Mercy Ships Danmarks rekrutteringsmanager, Gabriela Færch, dig. Du er også velkommen til at ringe til Gabriela på:
93 63 06 14

  Ved at trykke på "send" giver du samtykke til, at Mercy Ships Danmark må opbevare og behandle dine personlige oplysninger. For mere information, se venligst vores Privatlivspolitik.

  Tak for din besked. Vi kontakter dig så hurtigt som muligt. Vær opmærksom på, at mails fra os kan havne i din spam-mappe

  For fagspecifikke spørgsmål kan du kontakte Anna Holst eller Milan Falsing, som er præsenteret nedenfor. 

  Anna Marie Holst Pahus                                                                   Sygeplejerske Anna Marie Holst Pahus 
  Anna kan svare på spørgsmål vedrørende alt sundhedsfagligt samt ikke-tekniske funktioner. Hun kan kontaktes på telefon: +45 28136975 eller på e-mailadressen: anna.pahus@mercyships.org. Husk at lægge dit telefonnummer, så Anna kan ringe dig op. En samtale er ofte mere afklarende end en lang korrespondance.

  Milan Falsing                                                                            Overstyrmand Milan Falsing 
  Milan kan svare på spørgsmål vedrørende den maritime del af arbejdet samt alle tekniske støttefunktioner og sikkerhed. Han kontaktes lettere på mailen: milo.falsing@mercyships.org end på telefonen: +45 28303122. Husk at lægge dit telefonnummer, så Milan kan ringe dig op. 

  Læs mere om at søge støtte til dit ophold her. 

  Læs mere om at rejse ud med Mercy Ships - og hvordan, du ansøger: