Læsetid: 2 min.

Partnerstøtte gør det muligt!

Vi skræddersyr en engagementsplan med fokus på jeres virksomhed og Mercy Ships partnerskab, der er baseret på den support, som Mercy Ships og vores programmer modtager fra jer. Samarbejdet vil bestå af aktiviteter, der muliggør medarbejderinddragelse, der vil være en Mercy Ships-ambassadør tilknyttet virksomheden, og Mercy Ships kan deltage ved events og mediefremstød.

#partnerSHIPS

I følgende skema findes flere detaljer om de tre niveauer af støtte, som virksomhedssamarbejde i form af PartnerSHIPS indeholder:

PartnerShips

I Mercy Ships Danmark er vi enormt taknemmelige for alle de investeringer og den støtte, vi modtager fra vores virksomhedspartnere.

Takket være den store gavmildhed kan Mercy Ships fortsætte med at synliggøre en aktiv deltagelse i arbejdet med at afhjælpe nød og bringe håb og helbredelse.

Ved hjælp af et samarbejde får Mercy Ships tilført yderligere midler til arbejdet i den fattigste del af verden. Vigtigst af alt er dog, at vi sammen skaber en platform, hvor kolleger i fællesskab kan opleve glæden ved virkelig at gøre en forskel.

Dette samarbejde er altid med til at berøre og påvirke den enkelte, og samtidig skaber fællesskabet sammenhængskraft i de virksomheder og institutioner, der engagerer sig. 

For mere information om vores </br> PartnerSHIPS-programmer kontaktes:
For mere information om vores
PartnerSHIPS-programmer kontaktes:

Generalsekretær
Vibeke Hauge Førrisdahl

På telefon: +45 51629421
Eller via formularen nedenfor.

    Tak for din mail! Vi vender tilbage hurtigst muligt (Bemærk: Svar kan lande i din spam-mappe).

    CSR-samarbejdspartnere og sponsorer

    Mercy Ships er taknemmelige for støtten fra vores virksomhedspartnere. Takket være deres generøsitet er det muligt at hjælpe de mennesker rundt om i verden, der har allermest brug for det. Se vores virksomhedspartnere her – og klik på billederne for mere information. Tryk på pilene for at se flere:

    africa-mecy-icon-1.png
    global-mercy-icon.png