Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
MAN Energy Solutions

MAN Energy Solutions

MAN Energy Solutions er hovedsponsor.

En CSR aftale sikrer Mercy Ships leverance af reservedele til Hospitalsskibet Africa Mercy´s udstyr og motorer. Aftalen løber 3 år, og er meget betydningsfuld for Mercy Ships. Aftalen sikrer leverance af top kvalitets udstyr, og dermed vores driftseffektivitet. Aftalen har en værdi på EURO 250.000 pr. år.

Maersk Oil Trading

Maersk Oil Trading

Maersk Oil Trading er hovedsponsor.

Maersk Oil Trading og Mercy Ships har etableret en aftale, hvorunder Mercy Ships kan købe brændstof og smøremidler til Africa Mercy via Maersk. Denne aftale sikrer kvalitetsleverancer overalt på jorden, og økonomisk er denne aftale meget væsentlig for Mercy Ships.

Rederiet NORDEN og fonden bagved

Rederiet NORDEN og fonden bagved

Rederiet og fonden bagved NORDEN er hovedsponsor

Gennem årene har Fonden bagved rederiet støttet Mercy Ships økonomisk, til at gennemføre store Mercy Ships uddannelses- og træningsprogrammer i de fattigste dele af Afrika, samt doneret betydelige midler, som muliggør at vi kan operere mange mennesker, og dermed forvandle deres liv.

 

C.C. Jensen Window A/S

C.C. Jensen Window A/S

C. C. Jensen Window A/S tilbyder den maritime verden glas og vinduesrammer til enhver type skib, og i alle klassifikationer der kræves internationalt. Virksomheden har et beredskab af højtuddannede tekniske rådgivere, montører og produktionsmedarbejdere, som kan supportere kunderne i alle faser før, under og efter et køb og montering. C.C. Jensen Window A/S har tegnet et virksomhedsmedlemskab.

Hahn - Hahn Design.dk

Hahn – Hahn Design.dk

Hahn – Grafisk Design, udfører og sponsorerer grafisk arbejde og kommunikation for Mercy Ships Danmark. Michael Hahn har været vores gode partner næsten helt fra starten, og hjælper Mercy Ships med mange forskellige ting indenfor design, grafisk arbejde, kommunikation og lignende.

LauritzenFonden

LauritzenFonden

Lauritzen Fonden støtter professionelle danske søfolk med at realisere ønsket om at arbejde i den fattigste del af verden, men som har behov for delvis økonomisk støtte for at kunne virkeliggøre visionen. Dette muliggøres via legater fra Fonden til Mercy Ships, Danmark, øremærket til dette formål. Ledelsen i Mercy Ships, Danmark træffer så beslutning om hvem der kan støttes.

Nordkyst Revision P/S

Nordkyst Revision P/S

Nordkyst Revision hjælper Mercy Ships Danmark med revision og regnskaber samt diverse attester til det offentlige. Mercy Ships, Danmark skal som alle andre registrerede og godkendte Almennyttige Foreninger overholde særlige og skærpede forpligtigelser. Vi skal desuden altid være i stand til at dokumentere flow omkring indtægter, udgifter og medlemmer og lignende.

Scandlines

Scandlines

Scandlines var den tidligere ejer af “Dronning Ingrid” og de 2 søsterfærger “Kronprins Frederik” og “Prins Joachim”. Efter at Mercy Ships købte “Dronning Ingrid” og byggede hende om til verdens største hospitalskib, har Scandlines doneret vigtige reservedele til Africa Mercy. Desuden er det blevet til et par kubikmeter bamser til de indlagte børn på hospitalskibet.

Duvair ApS

Duvair ApS

Duvair ApS har gennem de seneste år leveret varmluftdyner til vores operationsrum, beregnet til at holde patienten varm under operation. Personalet på vores hospital er meget glade for dynerne, og har udelukkende brugt Duvair dyner siden starten af 2015. Duvair yder Mercy Ships en generøs rabat på disse vigtige produkter.

DEIF A/S

DEIF A/S

DEIF A/S var i 2016 sponsor på et anlæg, som styrer de fire MAN-generatorer på Africa Mercy. DEIF A/S arbejder sammen med MAN Energy Solutions på andre maritime projekter, så på dette projekt var der atter et samarbejde mellem disse to store maritime virksomheder.

MSSM

MSSM

“Det blå Danmark” afholder årligt konference vedrørende sikkerhed, sundhed og miljø til søs. Mercy Ships har deltaget de senere år med mulighed for at fortælle om Mercy Ships arbejde, og været meget glade for fællesskabet med denne vigtige del af “Det blå Danmark”.

Maskinmestrenes Forening

Maskinmestrenes Forening

Maskinmestrenes Forening støtter løbende Mercy Ships i Danmark. Senest donerede Foreningen en gratis stand på Erhvervskonferencen Ajour 2016. Desuden har vi mulighed for at benytte Foreningens flotte mødelokaler, når der er behov for dette midt i København.