fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Vi ringer nok til dig

Vi sparer på portoen og griber telefonen. Vi vil gerne sige TAK til alle vores trofaste støtter og samtidig give alle en mulighed for at give en ekstra håndsrækning til Mercy Ships arbejde. Da vi ikke er mange på kontoret hos Mercy Ships Danmark har vi bedt "All Ears" om at hjælpe os.

Hospitalsskibet er i øjeblikket i Guinea, men allerede nu har Senegal og Liberia bedt om vores hjælp i 2019 og 2020. Behovene er store og mange mange tusinde mennesker ikke adgang til operation af deres invaliderende sygdomme. Vi beder frimodigt vores støtter om et ekstra bidrag og gerne med en tilbagevende aftale via betalingsservice. Faste bidrag giver os bedre muligheder for at planlægge fremtiden. Tag godt i mod vores “phonere” den næste måneds tid. De hjælper os og støtter samtidig endnu et godt formål. Af praktiske hensyn ringer de fra nummeret 39 45 22 93.

All Ears er en non-profit socialøkonomisk fundraisingvirksomhed med en social mission om at skabe arbejdspladser til mennesker med synshandicap. I All Ears vendes synshandicappet til en styrke, da handicappet gør at medarbejderne er bedre til at lytte og mere nærværende i dialogen på telefonen. Læs mere på www.all-ears.dk

Fotos: All Ears