fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Foredrag

Foredrag

Booking og foredragskalender. Find et foredrag eller book.

Foredragskalender:

1. 3. 202110.00 – 12.00Gigtgruppen Nyborg, Kgs. Bastionsvej 2, 5800 NyborgUdsat/Åbent
12 .03 .2114.30 – 17.00Fredagsklubben, Nørrelundsvej 4, 5683 HaarbyUdsat/Åbent
20. 04. 202110.00 – 12.00FOF, Taastrup Kulturcenter, Poppel Allé 12, TaastrupUdsat/Åbent
04. 05. 2119.00Lions Club FredensborgLukket
26. 05. 2110.30 – 13.00Demensnetværk, RudersdalLukket
20. 10. 202113.00 – 15.30Hygge og Kultur Klubben, FaxeLukket

Bliv klogere på Mercy Ships arbejde – book et foredrag

Hvordan er det at arbejde om bord på verdens største civile hospitalsskib? Hvad får en maskinmester tiden til at gå med? Hvilke patienter gør mest indtryk på sygeplejersken? Hvordan bor man? Og hvad får man ud af at rejse ud som frivillig?

Bliv klogere på alt dette og meget mere. Et korps af frivillige foredragsholdere fortæller nogle af de livsforvandlende historier fra hospitalsskibet Africa Mercy – vi holder foredrag i hele landet.

Vil du høre et foredrag? Se foredragskalenderen og find et åbent arrangement som du kan deltage i.

Kunne I tænke jer at høre et foredrag ved jeres næste arrangement, og vil du booke? Så læs videre.

Hvem kan booke et foredrag?
Vi tager ud til alle, som er interesseret i at høre om arbejdet ombord på hospitalsskibet. Det kan være til åbne eller lukkede arrangementer – for eksempel:

  • en sogneaften
  • en kulturklub
  • et fyraftensmøde
  • en aftenskole
  • et caféarrangement
  • en højskoleaften
  • et foreningsarrangement

Varighed
Et foredrag med levende fortællinger, billeder og video varer normalt 1 – 1½ time inkl. spørgsmål.

Foredragsholder
Alle vores foredragsholdere er frivillige og arbejder ulønnet. Mange af dem har været ombord på Africa Mercy, mens andre hjælper til på det danske kontor.

Det er muligt at spørge efter en bestemt foredragsholder eller fokus på et særligt fagspecifikt indhold.

Økonomi
Foredraget koster kr. 5.000. (vejledende pris). Foredragsholdere fra Mercy Ships modtager ikke personligt honorar – beløbet går til at støtte arbejdet i Mercy Ships. Foredragsholderen får dog refunderet kørselsudgifter, som er 2 kr. pr. km samt evt. betaling af broafgift. Vi forsøger naturligvis at finde en foredragsholder i nærheden af jer.

Book et foredrag  

Kontakt foredragskoordinator Jette Bygholm på mail jette.bygholm@mercyships.org eller telefon 2729 0417 for at høre nærmere og for at booke et foredrag.

Sagt om foredrag

Tilhører, Gentofte Kulturforening:

”Fantastisk spændende foredrag og med megen humor. Meget professionelt.”

Sognemedhjælper, Vigerslev kirke:

”Det var meget opløftende at høre. Foredraget løftede os ud af vores egen verden og viste, hvordan frivillige gør en konkret forskel for mennesker i nød. Det gjorde stort indtryk på mig at høre om de patienter, som får fjernet en svulst eller rettet ben på hospitalsskibet og på den måde får livet igen. Det er livsforvandlende. Det er svært at glemme de billeder, vi har set. Og det er svært at glemme patienternes smil – hvordan de lyste af glæde efter en operation. Meget går galt i verden, men Mercy Ships er et eksempel på den næstekærlighed, vi alle har brug for.”

Jette, frivillig foredragsholder i Mercy Ships:

”Haingos historie ramte mig lige i hjertet. Jeg bliver stadig rørt, når jeg ser hendes billede og fortæller om, hvordan hun fik livet tilbage ved at få operereret sin læbe/ganespalte. Det er så meningsfyldt og rigtigt for mig at fortælle om Mercy Ships, og jeg holder alle de foredrag, jeg kan.”