Søg
Close this search box.
Læsetid: 3 min.

Presse og publikationer

Er du interesseret i Mercy Ships og vores livsforvandlende arbejde? Her finder du pressemeddelelser og faktaark om Mercy Ships.

Mercy Ships benytter hospitalsskibe til at levere gratis førsteklasses sundhedspleje til mennesker i lavindkomstlande med ringe adgang til et fungerende sundhedssystem. Foruden at tilbyde operationer og lægehjælp opbygger Mercy Ships sundhedssystemer og skaber dermed varige forbedringer i samarbejde med kvalificerede lokale og internationale partnere.

Organisationen blev grundlagt i 1978 af Don og Deyon Stephens. Siden har Mercy Ships været til stede i over 55 lande og leveret sundhedstjenester til en værdi af over 10 milliarder kroner til flere end 2,8 millioner mennesker. Vores skibe drives af frivillige besætningsmedlemmer fra over 60 nationer.

Omkring 1.300 frivillige sejler ud med Mercy Ships hvert år. Vores frivillige fagfolk tæller blandt andet kirurger, tandlæger, sygeplejersker, lærere, kokke, sømænd, maskinmestre og landbrugseksperter. Mercy Ships har nationale kontorer i 16 lande (herunder Danmark) samt et afrikansk kontor i Benin, der varetager koordination og logistik i forhold til organisationens velgørende aktiviteter i Vestafrika.

 

Pressekit

Er du interesseret i Mercy Ships og vores arbejde? Her finder du vores seneste pressemeddelelser, samt faktaark om Mercy Ships’ organisation og skibe. 
Pressefotos kan findes her.

Introduktion til og fakta om Mercy Ships

Mercy Ships: Introduktion & faktaark
Læs mere om Mercy Ships.
DOWNLOAD PDF

Danske kaptajn Milan og den tidligere storebæltsfærge - en livslang kærlighedshistorie:

Mercy Ships har ...

icon-maxillo-facial-surgery-cercle

udført
+ 111.850
operationer 

ms-icon-cercle_recruting

trænet og uddannet
+ 52.870
professionelle fagfolk

ms-icon-mar-cercle_Water

filtreret og behandlet AC-kondensatvand til teknisk brug. Det vil reducere drikkevandsforbruget med cirka 50 %

ms-icon-mar-cercle_Power

skibssystemer, som giver pålidelig og effektiv strøm, rent vand og aircondition til hospital og besætning.

ms-icon-mar_Sustainability

højeffektive klimaanlæg, der reducerer det samlede energiforbrug med cirka 15 %.

“Jeg har set folk gå ombord med en fysisk sygdom, som har været livstruende og stærkt invaliderende, og jeg har set de selvsamme mennesker gå helbredte fra skibet igen. Dét er livsbekræftende!“

DEL

Hold dig informeret om vores missioner og arbejde!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder og informationer om vores arbejde.

    Ved at klikke nedenfor giver du samtykke til, at Mercy Ships kan opbevare og behandle dine personlige oplysninger. For mere information, se venligst vores Privatlivspolitik.

    Tak for din tilmelding! Vi glæder os til at se dig ombord på nyhedsbåden.