Søg
Close this search box.
Læsetid: < 1 min.

Peter Ingemann besøger Africa Mercy: ”Min stemme knækker nemt, når jeg fortæller om Mercy Ships”

I rejseprogrammet STØRST på TV2 besøger Peter Ingemann hospitalsskibet Africa Mercy: ”Besøget på hospitalsskibet har være den største oplevelse for mig nogensinde – både personligt og professionelt,” fortæller han.

Ingen ringere end Peter Ingemann fra TV 2’s poulærer program ”STØRST” har været om bord på den gamle togfærge, der nu fungerer som topmoderne hospitalsskib. Se programmet på TV 2, det bliver ikke alene nostalgi, gamle togskinner og DSB-cafeteria. Det bliver et møde med fremmedartede sygdomme og ikke mindst masser af entusiastiske medarbejdere, der arbejder frivilligt for at hjælpe nogle af verdens fattigste og mest udsatte mennesker.

”Besøget på hospitalsskibet har være den største oplevelse for mig nogensinde – både personligt og professionelt! Jeg er virkelig imponeret over det meget høje faglige niveau på hospitalsskibet og ikke mindst den empati og medmenneskelighed, som alle de frivillige udviser,” fortæller Peter Ingemann. ”Min stemme knækker nemt, når jeg fortæller om Mercy Ships. Det er så imponerende at det skib kan fungere alene på basis af økonomisk støtte fra private og folk, der ofrer deres tid og stiller deres faglige kunnen til rådighed i måneder eller år”, siger Peter og tilføjer, at mødet med chefkirurgen, der har arbejdet frivilligt i næsten 30 år, er en hel historie for sig. Kirurgen er én blandt de mange, som Peter møder i ”Størst”.

Programmet kan ses på TV2 PLAY, når du har tid og lyst.

Foto af Peter Ingemann: TV 2/ Heartland / Mads Holst Nielsen

Læs flere frivillighistorier