Søg
Close this search box.
Læsetid: 3 min.

Mercy Ships Danmark og Danske Rederier slår dørene op: Velkommen til hospitalsskibenes forunderlige verden

Torsdag den 30. november, 16:30-18:00 – Amaliegade 33, 1256 København K 

Kom og hør om livet til søs langs Afrikas kyst, om det enestående fællesskab ombord og den livsforandrende forskel, du kan være med til at gøre for nogle af verdens allermindst privilegerede mennesker, når Mercy Ships Danmark præsenterer deres inspirerende arbejde i skønne rammer hos Danske Rederier. Arrangementet er gratis og alle er velkomne. 

På årets sidste efterårsdag den 30. november kan alle interesserede varme sig på te, kaffe og historier om håb og helbredelse, når Danske Rederier i hjertet af København og Mercy Ships Danmark åbner dørene for en inspirerende eftermiddag i hospitalsskibenes tegn. 

Ligesom vores stolte danske historie med hospitalsskibet Jutlandia har det ene af organisationens to skibe danske rødder. Africa Mercy, som skibet nu hedder, sejlede tidligere som Storebæltsfærgen “Dronning Ingrid”, før hun blev købt af Mercy Ships og ombygget til det hospitalsskib, som siden 2007 har reddet og forvandlet tusindvis af liv. 

Til arrangementet deler Mercy Ships Danmarks generalsekretær, Vibeke Hauge Førrisdahl, inspirerende historier om mennesker, der efter årevis søgen efter kirurgisk hjælp har fået nyt håb og nye chancer i livet ombord på skibene. 

Maskinchef Viggo Bostrup fortæller om en hverdag ud over det sædvanlige på Africa Mercy, og hvad der har drevet ham til at yde en frivillig indsats på skibet hele 11 gange.  

Og så vil du høre mere om verdens største flåde af civile hospitalsskibe, der kaldes alt fra “kærlighedsskibene” til “de globale landsbyer”, og som betjenes af frivillige fra hele verden, der arbejder i forskellige funktioner og giver kirurgisk hjælp til nogle af verdens fattigste mennesker. 

Danske Rederier sørger for god forplejning i løbet af eftermiddagen, og i pauserne kan du stifte bekendtskab med flere af organisationens ansatte og frivillige og stille alle de spørgsmål, du måtte have – for eksempel til organisationens værdier, arbejde og hjertesager, livet ombord eller hvordan du selv kan komme ud på skibene som frivillig. 

Tilmelding til eventkoordinator Frederik Rasmussen: frederik.rasmussen@mercyships.org. 

Læs også